Instructie video's voor Laserclean

ONZE OPDRACHT Maak instructiefilms voor het gebruik van onze Anilox Laser Cleaning systemen voor het reinigen van drukkerij walsen. Graag willen wij deze films wereldwijd aan onze klanten en agenten aan kunnen bieden. De films dienen dus méértalig te worden.

ONZE UITVOERING De step-by-step uitvoering van de te volgen gebruikershandelingen garandeert een heldere instructie. De beschikbare opnamelocatie was een nuchtere industriële hal waardoor het mogelijk werd de machine te isoleren voor een verrassend startbeeld. De instructiefilm heeft Engelstalige ondertiteling die eenvoudig vervangen kan worden door andere talen voor de gevraagde wereldwijde inzet. De ondertiteling is in een relatief groot font uitgevoerd voor goede leesbaarheid op kleine devices zoals mobiele telefoons. Naast de hier getoonde machine hebben we een grotere versie met een andere toepassing op gelijke wijze gefilmd. Dit geeft rust en overzicht op de website.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp