2 min promo: Groengroep voor groen doek

ONZE OPDRACHT Groengroep is Tophovenier, een groep vooraanstaande hoveniers uit Nederland, die vernieuwende concepten bedenkt. Zo ook bedachten zij de tuin die geschikt is om in alle levensfases mee te gaan. Wat de reden van een verhuizing ook is, met dit concept het zal nooit de tuin zijn. “Onze tuin groeit met u mee” moest in ongeveer 2 minuten verteld worden door de beide eigenaren van Groengroep. Zo kan Groengroep dit concept niet alleen op hun website tonen maar ook extern, zoals bij bezoek aan klanten. Ook wilden zij gelijk een aantal voorbeelden van tuinen laten zien waarin bij in het ontwerp al rekening is gehouden met de fasen in leeftijd.


Om de film niet al te lang te maken maar toch de nodige informatie over de bühne te kunnen brengen hebben we de heren voor het groene doek geplaatst; hoe toepasselijk. Zo waren we in staat om de heren zoals gewenst gezamenlijk het verhaal te laten vertellen en gelijk de nodige tuinen te laten zien. Voor de teksten hebben we gebruik gemaakt van de autocue.


Dit is inmiddels de 4e film die we voor Groengroep hebben mogen maken en daar zijn we best trots op.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp