Global Dealer Event - DP Pumps

ONZE OPDRACHT was het maken van een even kort als dynamisch filmpje van een intensief 3-daags programma wat Duijvelaar Pompen voor haar “all over the world” dealers georganiseerd heeft. Deze 3 dagen speelden zich na een bezoek aan de fabriek in Alphen aan den Rijn verder af in Gouda. De historische omgeving van het stadhuis vormde het middelpunt voor trainingen, lunches, lezingen en gelegenheid tot contact leggen. Als een één minuut per dag verslag hebben we de film opgeleverd die door DP aan alle gasten uitgereikt is. Voor hen een mooi aandenken en een leuke gelegenheid om “thuis”, waar dan ook ter wereld, te laten zien waar ze geweest zijn.

ONZE OPDRACHTGEVER “Wij zien Slateboard als een professionele en betrouwbare partner die aan een half woord genoeg heeft. Slateboard luistert en verdiept zicht in de organisatie van de klant om de juiste vertaalslag te kunnen maken. Onlangs is onze derde opdracht door Slateboard opgeleverd met weer een geweldig eindresultaat!”

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp