Glimlach-promo voor lancering Editie 3 InfoRegio

ONZE OPDRACHT Marco Griekspoor, directeur van het zakenblad InfoRegio:Wil je voor de derde editie van InfoRegio weer een promo maken? Die komt altijd goed aan bij onze doelgroep en de geestige inslag die je altijd kiest past goed bij ons.’

ONZE UITVOERING Natuurlijk willen we dat. En graag schrijven we een kort glimlach-scenario. Vorige keer achterop een sigarendoosje, deze keer op een bierviltje van Stiegl want we waren op fietsvakantie in Oostenrijk. Ingrediënten: Watertoren Bollenstreek, Meerbusiness Duin- en Bollenstreek, jonge ondernemersprijs (zonder de clou prijs te geven) en natuurlijk de datum van de bijeenkomst in de watertoren. Het scenario werd snel goedgekeurd en de datum geprikt. Nu nog een jonge ondernemer en een fancy auto zien te strikken. Ook die werden gevonden.En de jonge ondernemer (item komt terug in de bijeenkomst) liet zich van zijn beste, arrogant gespeelde kant zien.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp