FILM VOOR JOBS SITE DOOR VAN DIEMEN PR

ONZE OPDRACHT Van Diemen PR, ‘een doortastend PR bureau dat met de poten in de modder staat’ benaderde ons voor het maken van een video t.b.v. een “werken bij” site. Deze dedicated website was in ontwikkeling bij Van Diemen PR en om bezoekers te laten zien wat voor bedrijf hun opdrachtgever is was een korte video gepland.

ONZE UITVOERING Na het gebruikelijke locatiebezoek en in dit geval aan twee vestigingen heeft Van Diemen het script geschreven. De preview was volgens Van Diemen’s klant een goede weergave van een leuke filmdag en na wat aanpassingen is de video in kort tijdsbestek opgeleverd.

.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp