LOCATIEPROMO VOOR WEFTA CONGRES

ONZE OPDRACHT WEFTA (West European Fish technologists Association): Voor ons congres in oktober 2020 willen we graag een vijftal promotievideo’s over uiteenlopende onderwerpen die we in de aanloop naar oktober successievelijk willen vrijgeven. Als eerste een promo voor de conferentielocatie: Rotterdam. En het conferentiehotel Inntel Hotel aan de voet van de Erasmusbrug.’

ONZE UITVOERING Na een volle dag locatie scouten hebben we de opnames gemaakt. Een aantal opnames is op een later tijdstip gemaakt vanwege de slechte weersomstandigheden. Ook moest het passen in de planning van het hotel. We wilden de kijkers namelijk ook een blik gunnen vanaf het balkon van de grote conferentiezaal van het Inntel Hotel. Met fijne medewerking van het hotelpersoneel is het uiteindelijk gelukt, Net op tijd om de première van de speciale “WEFTA 50th anniversery” website mee te maken.

.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp