Een drieluik over Frank met o.a. zijn PGB constructie

ONZE OPDRACHT In opdracht van het lectoraat Mantelzorg en Revalidatie van respectievelijk de Haagse Hoge School en Basalt Revalidatie hebben we een drieluik gemaakt over Frank, een jongeman met Cerebrale Parese (spasmen). Wie is hij, hoe en óf zijn zelfbedachte PGB constructie werkt en zijn toekomstdromen. De doelgroep voor dit drieluik wordt o.a. gevormd door leerlingen in de Mantelzorg en Revalidatie.

Mocht u het drieluik in zijn geheel willen bekijken dan vernemen wij dat graag van u.

ONZE UITVOERING De drie interviews zijn uitgevoerd door Dr A. de Kloet, lector revalidatie, en vonden plaats bij Frank thuis. Aan het woord komen naast Frank zelf, zijn vader en twee van zijn vrienden die tevens PGB-er zijn. De sfeerbeelden zijn uit het dagelijks leven van Frank, bij Frank thuis, bij Basalt en in zijn directe omgeving.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp