Een bijzonder portret

Wat u in dit portret kunt zien is een interview van een lector revalidatie van Sophia Revalidatie en Eltjho, een jong volwassene met niet aangeboren hersenletsel. In het interview gaat de lector in op Eltjho’s ontwikkeling vanaf het moment van het ongeluk wat het NAH veroorzaakte en de wijze waarop hij er mee omgaat en zich kan uitdrukken. Onze opdracht was het vastleggen van dit interview waarbij ik ervoor gekozen heb de situatie zo authentiek mogelijk te houden. Ook als dat de beeld- en geluidskwaliteit negatief zou kunnen beïnvloeden. Het interview is bij Eltjho thuis gehouden en duurt ruim 17 minuten. Voor hen die het onderwerp interesseert beveel ik, om een indruk te krijgen, een start vanaf 5:30 aan. In de voorafgaande tijd vindt de introductie plaats.

Vooralsnog is dit de opdracht die in 2016 -met afstand- de meeste indruk op mij maakte. Deze opdracht is solo uitgevoerd vanwege de omstandigheden.

ONZE OPDRACHTGEVER schreef over de samenwerking het volgende: Slateboard maakte voor Sophia Revalidatie een indringend en rijk portret van een jong volwassene, waarbij Jurgen Richter een mix van persoonlijk en professioneel, ontspannen en doortastend, planmatig en flexibel werken liet zien. Zowel in de voorbereiding als de montage en oplevering is de samenwerking zeer goed bevallen.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp