Een hele andere bedrijfsfilm - voor DP pumps

ONZE OPDRACHT In aanvulling op de -vooral technische- productfilm die wij eerder voor dp hebben mogen maken wilde dp ook een film waarin de kijker een goed algemeen beeld krijgt van de fabriek. Hiervoor had dp zelf een origineel idee en aan ons was de taak om dat toe te passen. Omdat we eerder met elkaar gewerkt hadden durfden we het aan redelijk veel opnames spontaan maar altijd in samenspraak te maken. dp Leverde het idee, wij maakten het draaiboek en script voor het eerste deel. De twee draaidagen zijn vlekkeloos verlopen.

ONZE OPDRACHTGEVER John Moleveld, general manager purchase & ICT at dp industries over Slateboard: het werken met Slateboard is ons vanaf het eerste moment goed bevallen. De offerte was helder en ook de gesprekken gaven ons een goed gevoel. Jurgen heeft voor de duur van het project deel uitgemaakt van het team wat binnen Duijvelaar verantwoordelijk was voor de films. Dit heeft tijd bespaard omdat hij ideëen direct kan omzetten in beelden en ook aan kon geven wat haalbaar is. Overigens bleken al onze, soms best uitdagende ideëen, uitvoerbaar. De mogelijkheid om in de studio van Slateboard in het montageproces films te beoordelen en ook direct aanpassingen te kunnen doen past helemaal in zijn aanpak: flexibel en professioneel. Slateboard gaat duidelijk voor het eindresultaat. Wij zijn heel tevreden.


  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp