Stoer werk in deze vacaturevideo

ONZE OPDRACHT In opdracht van Van Diemen PR maakten we de 10e vacaturevideo voor Griekspoor, een aannemer in de civiele techniek. Deze keer wil Griekspoor laten zien hoe de dag van een kraanmachinist GWW er uit ziet.

ONZE UITVOERING ‘Op locatie!’ zeiden we toen ons de vraag gesteld werd waar we het beste konden filmen. En zo kwamen we aan een werk in uitvoering waar een zojuist geplaatste damwand van grond voorzien moest worden. Mooie snijbeelden die goed de beheersing van het materieel laten zien. Jens was wat nerveus bij de start maar deed het uiteindelijk heel goed. En zo beschikt Griekspoor over een mooie serie aan vacaturevideo’s voor zo’n beetje alle disciplines die er binnen het bedrijf uit te oefenen zijn. Mooi werk!

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp