Kindervragen aan de tandenfee

Dit is een RebelVideo productie.

ONZE OPDRACHT Tandartsenpraktijk Appelenburg: ‘Ook jonge patiënten geven wij veel aandacht in onze praktijk. We hebben een idee opgedaan om onderwerpen onder de aandacht van deze doelgroep te kunnen brengen en willen daar graag over brainstormen met als doel iets te hebben voor publicatie op social media .’

ONZE UITVOERING Samen met Appelenburg hebben we het idee omgezet naar korte filmpjes; 17 stuks. Ieder filmpje heeft een onderwerp dat aangebracht is door een kind of diens ouder. In de filmpjes laten we een “droomdeurtje” zien waar een kind zijn of haar fantasie op los kan laten. In het eenvoudige basisfilmpje dat iedere keer hetzelfde is monteren we een nieuwe voice-over van een tandenfee, voor de beweging een scrollende tekst en enkele animaties. De basis voice-over voor de intro en outro blijft. De filmpjes worden met een maandelijkse frequentie gepost op social media. Het format maakte het mogelijk binnen een strak budget te blijven.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp