Lions Peace Poster Contest 2022

ONZE OPDRACHT Lions: ‘De afgelopen 2 jaren hebben jullie voor ons de jurering en bekendmaking van de winnaar van de Lions Peace Poster Contest op video vastgelegd. Daarmee konden we de uitreiking in kleine groepen (klassen) laten plaatsvinden en zo voldoen aan de COVID richtlijnen. Zoals je weet gebeurde het vroeger in één keer met alle scholieren bij elkaar. Momenteel zijn er geen beperkingen om deze bijeenkomst weer “normaal” te laten plaatsvinden maar de scholen hebben aangegeven dat de video en vertoning in de eigen klassen eigenlijk wel zo leuk is. Dus willen we graag dat je het nóg een keer voor ons doet.’

ONZE UITVOERING Natuurlijk willen we dat. In het eerder gebruikte format, met een nieuwe jury en uiteraard nieuwe deelnemers én een nieuwe kinderburgemeester maakten we eenzelfde video. De kijkers bestaan dus uit nieuwe kinderen waardoor een remake allesbehalve saai werd. En de -grote- burgemeester? Die maakte er zoals iedere keer weer een feestje van.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp