Midden in het fietsparadijs: Bike Totaal Van der Post

ONZE OPDRACHT ‘Maak een bedrijfsfilm die we op onze website kunnen plaatsen. In deze film willen we onze (toekomstige) klanten kunnen laten zien wat we in huis hebben. Een mooi moment nu we volledig operationeel zijn op onze nieuwe locatie.’

ONZE UITVOERING Deze opdracht hebben we uitgevoerd met natuurlijk veel interieurbeelden van dit prachtige bedrijf zèlf maar ook met exterieurbeelden van “echte” mensen die in de mooie omgeving van Bike Totaal Van der Post fietsen. Doordat de wens was: ‘liever een complete- dan een korte film’ kregen we de ruimte om in 4 minuten speeltijd alle facetten van Van der Post te laten zien. Deze lenen zich ervoor, en zo hebben we dus ook gefilmd, om er in een later stadium wèl korte, want actiematige, video’s van te maken. Een prachtig bedrijf van enthousiaste fietsliefhebbers.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp