Promotiefilm voor BHV Escape Room

ONZE OPDRACHT Maak voor een bijeenkomst een korte promotiefilm (dus we hebben er haast mee) voor alléén onze BHV Escaperoom maar wij willen deze ook los kunnen gebruiken op onze website en op social media. De promo moet de spanning en de tijdsdruk die heerst in de escaperoom goed weergeven.

ONZE UITVOERING Door in de kleine ruimtes met een 16 mm full frame groothoek te filmen staat alle actie er op en zijn de participanten bijna voelbaar. Het sterke kleurgebruik in de ruimtes hebben we onbewerkt doorgezet en dat zorgt samen met de spannende muziek en krachtige voice-over voor lekker extra drama. Er is een versie mèt en zonder ondertiteling gemaakt voor gebruik op alle media.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp