WEFTA Dinner, awards and afterparty 2022

ONZE OPDRACHT WEFTA: ‘Willen jullie voor ons een aftermovie maken van ons “conference dinner” dat tevens het moment van de “award-ceremony”, de uitreiking van de WEFTA award. Graag willen we een fijn diner, een stukje award-uitreiking en een swingende avond terug zien. De aftermovie willen we delen met de aanwezigen en overige WEFTA leden die er op dit jubileumcongres in Rotterdam niet bij konden zijn.’

ONZE UITVOERING Dit jaar maakten we 4 promotievideo’s in de aanloop naar dit congres dus we zien dit als een passende afsluiting. De locatie, het Wereldmuseum in Rotterdam is in ieder geval sfeervol. De grote verrassing, wat ons betreft, was de afterparty. Onder leiding van DJ Flex gingen de wetenschappers in grote getale de dansvloer op. Wetenschappers saai? Dit internationale gezelschap niet. Vanaf pakweg 9 minuten in de film gaat de danceparty los. Mooie slomo’s.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp