Aftermovie / promotie EDBA seminar

ONZE OPDRACHT EDBA: ‘Binnenkort organiseren wij een seminar over ondernemen in een duurzame economie en graag willen we daarvan een verslag. Dat willen we (ook) bij de organisatie van een volgende evenement kunnen laten. Zodat de doelgroep weet wat ze kunnen verwachten. Ook willen we interessante onderwerpen die aan bod komen tijdens de presentaties van 3 sprekers én die uit de paneldiscussie voortkomen kunnen laten zien aan een groter publiek.’ EDBA staat voor Economic Development Board Alphen aan den Rijn.

ONZE UITVOERING We hebben een korte aftermovie voorgesteld. Én meerdere onderwerp-video’s die voortkomen uit de bijeenkomst. Een mooie manier om een nóg breder publiek te bereiken. Via social media kanalen kun je met de aftermovie bezoekers van die bijeenkomst laten herbeleven én mensen die er niet geweest zijn laten bedenken dat ze er de volgende bijeenkomst wél bij moeten zijn.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp