in het jaarverslag van wonenCentraal - nieuwbouw

ONZE OPDRACHT Kunnen jullie een korte film produceren die recent gerealiseerde nieuwbouwprojecten èn aanstaande nieuwbouwprojecten in Alphen aan den Rijn en omgeving laat zien? De film moet overigens wel over een week klaar zijn. Met die vraag kwam wonenCentraal, de woningbouwvereniging uit Alphen aan den Rijn, bij ons. Te leuk om te laten lopen, ondanks de korte voorbereiding- en montagetijd. Dus hebben we “ja” gezegd. De goede voorbereiding van wonenCentraal zelf heeft bijgedragen aan het tijdig kunnen opleveren van dit en het zusterproject over recente en aanstaande renovaties.

ONZE OPDRACHTGEVER Nicolien van der Wereld, wonenCentraal: Twee bedrijfsfilms, negen filmlocaties op één dag, en o ja, het moet volgende week klaar zijn. Of dat kan? Jazeker! Slateboard heeft in deze korte tijd een prachtig eindresultaat neergezet. Met veel enthousiasme, een bak aan deskundigheid en de nieuwste apparatuur zijn ze aan de slag gegaan. We hebben Jurgen en Casper leren kennen als een professioneel team wat heel erg goed op elkaar ingespeeld is. Een bijzondere ervaring: wat de één denkt, doet de ander. Dat resulteerde in een vlekkeloze opnamedag met kwaliteit als resultaat. Slateboard luistert, weet de opdracht goed te vertalen en maakt meer dan waar wat zij beloven.

WonenCentraal uit Alphen aan den Rijn is met ruim 8.300 huurwoningen de grootste verhuurder van sociale huurwoningen in Alphen aan den Rijn. WonenCentraal ondersteunt mensen bij het vinden van hun thuis in Alphen aan den Rijn. Een plek waar zij zich prettig voelen. Oftewel: een goede woning en een prettige leefomgeving.

Bekijk hiernaast de film en hieronder de foto’s (doorschuiven met de pijltjes) van de making of.


  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp