Verkoop auto

ONZE OPDRACHT Wanneer je iets wilt verkopen waar er veel meer van zijn en het “iets” niet beschikt over heel bijzondere specificaties dan zul je wat moeten verzinnen. In dit geval gaat het over een auto. Wel een leuke maar ook een oude: een BMW Z3 roadster uit 1997. Een goede plek om een dergelijke auto te verkopen is Marktplaats maar hoe onderscheid je deze van alle andere aanbieders? Een goede fotoserie is wel het minste maar een filmpje dat appelleert aan de gevoelens van een aspirant koper is natuurlijk beter. Dat gevoel overbrengen kan met een film immers nog veel beter dan met een foto. De aspirant koper moet zichzelf na afloop van het filmpje eigenlijk al zelf zien rijden.

We hebben mooi weer afgewacht en zijn er met de camera op uitgetrokken. Het resultaat mocht er zijn: in no time enorm veel kijkers, makkelijk te meten via Marktplaats maar ook via YouTube waar het filmpje geplaatst was. Een week later was de auto verkocht voor een bovengemiddelde prijs. Omdat het onze eigen auto betrof woog de meeropbrengst als snel tegen de kosten op. Maar het maakt helemaal duidelijk dat bewegend beeld, een goed verhaal en wat extra inspanning leidt tot een snelle verkoop. Bovendien….. u raadt het al, was het leuk om te doen en wij kunnen ook nog eens met weemoed aan deze auto terugdenken.


De laatste keer dat we keken was dit filmpje ruim 8.000 keer bekeken op YouTube; ook weer grappig.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp