Vaktechnische Boost

ONZE OPDRACHT Leg de gezellige en informatieve trainingsavond vast die wij zelf “Een Vaktechnische Boost” noemen en regelmatig voor onze medewerkers organiseren. Na sluitingstijd konden de medewerkers van Knappe Kappers onder leiding van twee professionals van L’Oreal en Wella nieuwe ideeën opdoen, de laatste technieken in de praktijk brengen en zo hun vakbekwaamheid verder ontwikkelen. Met één camera op statief en dolly hebben we de avond vastgelegd. De video hebben we opgesplitst in kennismaking/informatievergaring en uitvoering.

ONZE OPDRACHTGEVER Knappe Kappers is een zelfstandige kappersorganisatie uit Alphen aan den Rijn e.o. met meerdere specialiteiten op het gebied van haar- en huidverzorging in het hogere segment.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp