als u groeit passen wij de film aan

ONZE OPDRACHT De bestaande, 2 jaar oude film updaten vanwege de vele positieve wijzigingen in deze onderneming. Nieuwe kamers, nieuwe buitenreclame, een extra ster voor het hotel erbij en uitbreiding van het restaurant. De basis van de film was goed en naar tevredenheid maar het is natuurlijk nog mooier als alles weer up to date is.

ONZE OPDRACHTGEVER Hotel – Restaurant – Café Entre Nous in de Noord Franse landstreek Picardie timmert hard aan de weg. Drie jaar geleden gestart en eind vorig jaar al een eerste prijs gewonnen als beste onderneming “van over de grens”. De film had grote indruk gemaakt op de jury zeiden ze; wij denken dat het de nuchtere maar persoonlijke benadering van dit ondernemers echtpaar is, die dezelfde jury heeft aangesproken. Hard werken en blijven ontwikkelen spreekt ook de Fransen aan.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp