nu ook klaar voor de internationale markt

ONZE OPDRACHT Voorzie de eerder gemaakte videofilm van een aantal actuele beelden èn Engelse ondertiteling zodat deze binnenkort opgefrist en doelgericht op een internationale beurs vertoond kan worden. Aangezien de film destijds ook moest imponeren maar nu op een beurs zal draaien hebben we ook de muziek aangepast. Zo dient de muziek het doel beter en heeft de opdrachtgever bovendien nog meer het gevoel over een verse film te beschikken.

De originele videofilm is in 2013 gemaakt ter gelegenheid voor een verkiezing van technische projecten waar het ook de publieksprijs won. De uitdaging lag er destijds met name in om, binnen de gelimiteerde tijd, zoveel mogelijk innovaties te laten zien. Om voldoende leestijd voor de ondertitels te creëren hebben we diverse onderdelen van de film, in het oude project, verlengd.

Hergebruik door aanpassing van een bestaande film spaart voor de opdrachtgever kosten en moeite. Wij werken daar natuurlijk graag aan mee.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp