Testimonials voor Dropbox Business

ONZE OPDRACHT ‘Neem bij 2 gebruikers van Dropbox Business ieder zo’n 15 korte gebruikerservaringen af. Maak deze testimonials bruikbaar voor zowel Dropbox als Moreval door verschillende intro- en outro’s toe te passen.’

ONZE UITVOERING Moreval selecteerde twee gebruikers en stelde tijdens de opnames vragen met welke antwoorden wij 15 verschillende testimonials geproduceerd hebben. Doordat de lengte van de verschillende testimonials tussen de 20 en 60 seconden liggen zijn deze breed èn per onderwerp inzetbaar. Zo kunnen deze niet alleen ingezet worden op social media maar ook doelgericht meegestuurd worden in een e-mail bericht.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp