Testimonial voor Trotter UK

ONZE OPDRACHT Maak een impressiefilm van ons mooie project ‘Streets of the World’ op Canary Wharf in Londen. We gaan daar 59 Trotters (mobiele billboards) plaatsen met daarop in totaal 195 foto’s die in 7 jaar tijd gemaakt zijn door Jeroen Swolfs, een Nederlandse fotograaf. Het terugkerend onderwerp is “straatleven” en de foto’s zijn gemaakt in (op 3 na) álle hoofdsteden van de wereld. Met de impressiefilm willen we klanten in 1,5 minuut het eindresultaat van ons harde werken kunnen laten zien.

ONZE UITVOERING Wij hebben Trotter UK geadviseerd hun opdrachtgever er bij te betrekken. Deze heeft in het interview dat wij bij hem hebben afgenomen e.e.a. over zijn expositie én de samenwerking met Trotter UK verteld. Omdat de opdracht een kórte impressiefilm was hebben we twee onderwerpen uit het interview in deze film gemonteerd. Nu slaat de klant twee vliegen in één klap: en mooie korte indruk van het project én een testimonial van de klant. Wij hadden het zelf niet mooier kunnen samenvatten.

OVER STREETS OF THE WORLD

OVER TROTTER UK

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp