De abonnementsvormen van Continews

ONZE OPDRACHT Continews, een bedrijf dat zich inzet voor effectieve PR voor ondernemingen, verstrekt ons met enige regelmaat een opdracht om in het kader van die effectieve PR een video te maken. Des te leuker vonden wij het dat het bij deze opdracht om henzélf ging. ‘Graag willen we een korte video van al onze Continews abonnementsvormen. Binnen één minuut voor de camera de inhoud van ieder afzonderlijk abonnement toelichten, en dat in Nederlands én Engels. Kun jij dat voor ons regelen?’

ONZE UITVOERING De filmlocatie was een hotelkamer (mooie akoestiek). Bijzonder, maar vooral praktisch want er was een afspraak bij een gerenommeerd Amsterdams hotel in het centrum. Die afspraak zelf leidde voor Continews tot een mooie opdracht en daarmee zat de stemming er extra goed in. Vier PR-adviseurs verschenen voor de camera waarvan drie met een abonnementsvorm en één met een algemene toelichting.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp