Promotiefilm Huis van de Toekomst

ONZE OPDRACHT Basalt Revalidatie: ‘In ons revalidatiecentrum te Den Haag hebben we een “Huis van de Toekomst”. Een appartement dat voorzien is van veel domotica en daarmee een proefwoning vormt voor revalidanten die willen onderzoeken of en welke domotica hen kan helpen in het dagelijks leven. We willen graag een promotiefilm die we niet alleen aan deze revalidanten kunnen laten zien maar ook aan behandelaars zodat het Huis van de Toekomst ook intern nog beter op de kaart gezet wordt. Om zo’n film maximaal in te kunnen zetten willen we graag een complete versie die langer mag zijn voor intern gebruik én een korte film die bedoeld is om extern te vertonen.’

ONZE UITVOERING Het Huis van de Toekomt is inpandig gevestigd. Goed nieuws in verband met de weersomstandigheden aan het einde van het jaar; we kunnen filmen onder gecontroleerde omstandigheden. Voor de gewenste interne versie hebben we “gewoon” een dag meegelopen met een patiënt. Dit geeft behandelaars en revalidanten een goed beeld van de domotica inzet. Voor de externe versie hebben we en selectie van de beelden uit de interne versie gemaakt. Lekker kort. Een mooi project waarin we met een leuk en gemotiveerd team hebben kunnen werken .

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp