Trotter UK laat zien "what" ze kunnen

ONZE OPDRACHT Trotter UK vroeg ons het volgende: kun je op zeer korte termijn een kort promofilmpje maken dat de mogelijkheden en impact laat zien van ons nieuwe product: een Trotter (mobiele billboards) waarin we content, waaronder filmpjes, kunnen afspelen. Gelet op het korte tijdsbestek zullen we het met bestaande, niet al te spannende locaties moeten doen. Oh ja, het moet over een paar dagen klaar zijn voor een presentatie bij een grote klant in Londen. Oh ja 2: er is weinig budget.

ONZE UITVOERING Als het ons qua tijd uitkomt vinden we het leuk: op korte termijn, snel en dan zelfs nog voor een klein budget. En zo hebben op een drietal locaties in Den Haag bestaande Trotters (met gemeenteraadsverkiezingen advertenties) gefilmd en in deze Trotters aangeleverde (Youtube) filmpjes gemonteerd. Klinkt wellicht als een beetje fopperij maar het effect is levensecht. Om het zo realistisch te maken hebben we het aangeleverde beeld bewerkt met o.a. bijvoorbeeld een raster (wat live óók zichtbaar is). Maar het ging om een indruk en bovendien was hun klant op de hoogte dat het voorbeeld een “gemonteerde voorstelling” zou worden. Het allerbelangrijkste is dat onze opdrachtgever blij is met het resultaat en dat de opdracht wordt binnengehaald. Dan is er daarna misschien ook weer wat meer budget……. s m i l e y

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp