laat zien dat je het snapt: film bij je doelgroep!

ONZE OPDRACHT SuperGarant Zorg & Verzekeringen, de MKB specialist onder de verzekeraars, benaderde ons voor een promotiefilm voor één van haar vele diensten uit hun eigen SAS ZorgPortaal: het Risico Inventarisatie & Evaluatie abonnement voor de slagersbranche. Kort, duidelijk en aansprekend moest het zijn. Deze branche kenmerkt zich door een “niet lullen maar poetsen houding” en laat dat ons nou net enorm aanspreken! Oh ja, het moet live gefilmd worden want de opnames dienen tijdens een echte “RIE” plaats te vinden. We deden vóóronderzoek, vormden ideeën, schreven een filmplan en maakten een planning. Een leuke en soepele opnamedag werd het vervolg. Mooie klus bij leuke mensen!

ONZE OPDRACHTGEVER over de samenwerking: Meedenkers zijn het, niet alleen procesmatig maar ook creatief. Slateboard heeft veel ervaring met het maken van films. Een duidelijk stappenplan, aan alles wordt gedacht en niets wordt overgeslagen. ‘Wij maken films, maar vooral maken wij mensen trots en blij.’ Dit staat op de website van Slateboard en dat wordt 100% waargemaakt.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp