Een supergezonde vakantieweek

ONZE OPDRACHT Maak een promotiefilm van Sapvasten in de Algarve waarin alle onderdelen van het detox programma maar ook de luxe villa, de mooie omgeving en het ontspannen karakter van deze hele gezonde week tot uitdrukking komen. Gedurende één week hebben we zo’n beetje het hele programma gevolgd, live tussen de gasten die deze week geboekt hadden.

ONZE OPDRACHTGEVER Wat ben ik superbij en trots met het eindresultaat van onze promofilm “Sapvasten in de Algarve”. Alles wordt heel natuurlijk weergegeven en laat de werkelijkheid zien hoe een week gezond bezig zijn op deze geweldige locatie er uit ziet. Het was een geweldig avontuurlijk proces waar beeld, tekst en muziek uiteindelijk bij elkaar zijn gekomen. Dank je wel Jurgen, voor je deskundigheid, enthousiasme, kennis, geduld, discrete en prettige omgang met de gasten. En niet te vergeten, je gezelligheid en humor.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een film, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de film foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames.
  • Haagse Hoge School – een drieluik
    Dit is de start van het drieluik dat we over Frank, spasmen patiënt, gemaakt hebben in opdracht van het lectoraat Mantelzorg en Revalidatie van resp. Haagse Hoge School en Basalt Revalidatie.
  • De Fee van Alphen
    Nogal wat kinderen gaan niet graag naar de tandarts. Bij de Fee van Alphen, een tandenfee, kunnen zij op speelse wijze terecht met al hun vragen op het gebied van kindertandjes.
× Whatsapp