Een supergezonde vakantieweek

ONZE OPDRACHT Maak een promotiefilm van Sapvasten in de Algarve waarin alle onderdelen van het detox programma maar ook de luxe villa, de mooie omgeving en het ontspannen karakter van deze hele gezonde week tot uitdrukking komen. Gedurende één week hebben we zo’n beetje het hele programma gevolgd, live tussen de gasten die deze week geboekt hadden.

ONZE OPDRACHTGEVER Wat ben ik superbij en trots met het eindresultaat van onze promofilm “Sapvasten in de Algarve”. Alles wordt heel natuurlijk weergegeven en laat de werkelijkheid zien hoe een week gezond bezig zijn op deze geweldige locatie er uit ziet. Het was een geweldig avontuurlijk proces waar beeld, tekst en muziek uiteindelijk bij elkaar zijn gekomen. Dank je wel Jurgen, voor je deskundigheid, enthousiasme, kennis, geduld, discrete en prettige omgang met de gasten. En niet te vergeten, je gezelligheid en humor.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp