Bedrijfsfilm Hotel Entre Nous (F)

ONZE OPDRACHT Hotel-restaurant-bar Entre Nous in Rozoy sur Serre (F) wilde een promotiefilm voor hun website en social media. Naast informatie over de  faciliteiten van het hotel, restaurant en bar was ook de wens om wat van de omgeving te kunnen laten zien. Nogal eens kits men eerst de regio en dan pas het verblijf waaruit wel blijkt welke belangrijke rol de omgeving kent. De film zou in ongeveer 5 minuten alle informatie van de website moeten kunnen tonen waarvan het volgende de lading wel dekt: Entre nous is een kleinschalig en sfeervol hotel-restaurant in Rozoy-sur-Serre. Rozoy ligt aan de rand van de Franse Ardennen. De omgeving van Entre Nous is een waar paradijs voor wandelaars, fietsers, motorrijders en rustzoekers. Het hotel heeft 10 kleurrijke en smaakvol ingerichte kamers, schappelijk geprijsd, inclusief een ontbijt met vers brood en croissants van de plaatselijke bakker. In het restaurant bent u zowel ’s middags en ’s avonds welkom. Er wordt zoveel als mogelijk met seizoensproducten uit de directe omgeving gewerkt. Voor Entre Nous hebben we een Nederlandse en een Franse versie gemaakt.

ONZE OPDRACHTGEVER Jan de Kreij, eigenaar van Entre Nous: Jurgen heeft een bedrijfsfilm gemaakt voor ons hotel-restaurant in Noord-Frankrijk. Het resultaat is fantastisch en geeft exact weer waar Entre Nous voor staat. Bovenal is Jurgen een ontzettend plezierig en integer mens. Jurgen: heel erg bedankt voor alles, we kijken met heel veel plezier terug op onze samenwerking!

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp