Promo 4 - laatste promo voor wetenschappelijk congres

ONZE OPDRACHT ‘Voor onze organisatie WEFTA (West European Fish Technologists Association) willen we in navolging van de locatie-promo en 2 “aanmoedigingsvideo’s” een laatste videoboodschap aan collega-wetenschappers kunnen sturen waarin wij hen uitnodigen naar ons jubileumcongres te komen. Om de cirkel rond te maken doen we dat graag vanuit de stad waar het congres gehouden gaat worden: Rotterdam. De eerste promotie-video voor dit congres kwam ook uit Rotterdam dus zo is de cirkel rond.’

ONZE UITVOERING Rotterdam is een bruisende stad. Om dat duidelijk te maken en daarmee congresgangers te lokken laten we méér dan voorheen van de congres-locaties zien: het Wereldmuseum waar een diner zal plaatsvinden in de prachtige balzaal en extra beelden van de skyline van Rotterdam. De tussentijdse Watertaxi-rit zorgt voor spektakel. Een beetje aktie-film is deze laatste promo niet te ontzeggen. Maar dat mag dan ook wel. het is immers het sluitstuk. Het wordt vast een spetterend congres!  Voor de congres-locatie maakten we eerder een promotievideo.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp