Dronevideo met oproep tot inschrijven congres

ONZE OPDRACHT ‘Voor onze organisatie WEFTA (West European Fish Technologists Association) willen we in navolging van de locatie-promo een videoboodschap aan collega-wetenschappers kunnen sturen waarin wij hen uitnodigen naar ons jubileumcongres te komen én hun wetenschappelijke stukken in te sturen. En graag doen we dat vanaf een locatie die veel met schaaldieren te maken heeft: Yerseke, in Zeeland. In Yerseke kunnen we een mossel-verwerkend bedrijf bezoeken én een oesterkweker. Een mooie locatie om één van de organisatoren een wervend verhaal voor de camera te laten houden.’

ONZE UITVOERING In Yerseke, gelegen aan de Oosterschelde in Zeeland is open zee niet ver weg. Net als in de tweede promo voor het 50e WEFTA congres startten we de promo met drone-opnames. In dit geval van een van zee terugkerend mosselschip. Aansluitend moedigt de organisator de kijker aan stukken in te sturen en zich in te schrijven voor het congres. Voor de congres-locatie maakten we eerder een promotievideo.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp