Promo 2 - drone-video voor congres

ONZE OPDRACHT ‘Voor onze organisatie WEFTA (West European Fish Technologists Association) willen we in navolging van de locatie-promo een videoboodschap aan collega-wetenschappers kunnen sturen waarin wij hen uitnodigen naar ons jubileumcongres te komen. En graag doen we dat vanaf een wetenschappelijke locatie: het laboratorium in “Waterdunen” in Zeeuws-Vlaanderen. Dáár waar een deel van een polder directe verbinding heeft gekregen met de Westerschelde en daarom deels onder water staat. In dit nieuw ontwikkelde gebied waar water, flora en fauna opnieuw vrij spel hebben is een laboratorium gevestigd waar onderzoek gedaan wordt naar schaaldieren zoals oesters en mossels.’

ONZE UITVOERING Zicht vanuit de lucht geeft de pracht van het natuurgebied Waterdunen prijs. Turkoois kleurig water tussen de schorren en slikken, waarop specifieke vegetatie groeit. Het gebied heeft ook een recreatieve functie doordat er tussen de schorren (die alleen bij springtij onder water komen te liggen) wandelpaden aangelegd zijn. Omdat het bovenaanzicht zo bijzonder is hebben we ervoor gekozen de intro van deze promo met een drone te maken. Hiervoor is vóóraf toestemming aangevraagd want het is immers Natura 2000 gebied. Twee van de organisatoren van het WEFTA 50-jarig jubileumcongres komen aan het woord waarbij zij gezamenlijk hun wetenschappelijke collega’s aansporen hun “abstracts” (wetenschappelijke stukken) in te sturen én in oktober 2022 aanwezig te zijn op het congres dat gehouden wordt in Rotterdam. Voor de locatie maakten we eerder een promotievideo.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp