nóg zo'n veelzijdig project van novomark

ONZE OPDRACHT ’thyssenkrupp Veerhaven viert hun 50-jarig jubileum en willen dat op hun vloot duwboten tot uitdrukking brengen. Als Novomark hebben wij daar stickers voor geproduceerd die we ook zelf op de schoorstenen van alle duwboten zullen aanbrengen. Graag hebben we dit leuke project vastgelegd in een korte video voor weergave op onze website.’Vanwege de mogelijkheid van overzicht hebben dit project grotendeels met onze drone gefilmd; mede mogelijk gemaakt door de medewerking van de werf eigenaar.

ONZE OPDRACHTGEVER Novomark uit Ridderkerk is een veelzijdige stickerproducent die naast stickers in alle vormen, formaten en oplages dankzij het veelzijdige machinepark ook in staat is vele andere promotie- en identificatiematerialen te maken.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp