Professor dr Erik Scherder

ONZE OPDRACHT Het vastleggen van een presentatie van professor dr Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie aan de VU in Amsterdam. Datgene wat de professor presenteerde zou door onze film gedeeld kunnen worden op minimaal 4 landelijke bijeenkomsten en later op diverse websites. De opnames vonden plaats in zijn heerlijk rommelige (sorry professor) werkkamer waarvan de plaats voor de boekenkast de meest voor de hand liggende was. Hier hebben we overigens wel wat mee gedaan om voor de privacy de inhoud daarvan niet al te duidelijk prijs te geven. De presentatie deed hij geheel uit zijn hoofd op een voor hem zo kenmerkende beweeglijke wijze. Ook sprak hij letterlijk de zaal toe wat een bijzonder effect geeft. Erg leuke opdracht weer.

ONZE OPDRACHTGEVER is Vereniging Sport en Gemeenten die partners als Ministerie VWS, NOC*NSF, VNG, VNO-NCW, MKB Nederland en NISB vertegenwoordigt. Het is inmiddels de vijfde film die wij voor VSG en diens partners hebben mogen maken

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp