een voorstelronde voor Detroit Electric

ONZE OPDRACHT Het Amerikaanse elektrische automerk Detroit Electric betreedt ruim een eeuw na het ontstaan opnieuw de markt en wel met een spectaculaire sportwagen. Voordat het zover is wordt vanuit het Nederlandse Houten, waar het hoofdkantoor voor Europa, Azië en het Midden-Oosten gevestigd is, eerst een netwerk ontwikkeld. Ten behoeve van deze ontwikkeling is ons gevraagd opnames voor een tweetal persoonlijke presentaties te realiseren.

ONZE OPDRACHTGEVER Dennis van den Hoogen, Executive VP Sales bij Detroit Electric EMEA over de samenwerking met ons: De eerste kennismaking met Jurgen van Slateboard was direct een positieve. Een uitstekend vertaler van klantenwensen, open, eerlijk en prettig in omgang. Offerte was op tijd en duidelijk gespecificeerd. Alle stappen van het proces liggen vast en kloppen. Tegenwoordig is dat helaas een uitzondering. De draaidag zelf was een verademing aangezien Jurgen ook een prettige gastheer is die mensen op hun gemak stelt. Dat hij niet snel tevreden is met een eindresultaat maakt hem een uitstekend regisseur; met de laatste stand van techniek waarborgt hij een maximaal resultaat.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp