Oracle - Rabo collaboration event

ONZE OPDRACHT Voor een relatiedag van Oracle hebben wij in opdracht van Artdcom een korte film geproduceerd. Na een aantal brainstorm sessies kwamen we tot een zeer korte maar krachtige film. De locatie van de relatiedag was CitySense in Utrecht waar men op een scherm van 20 x 4 beelden kan projecteren met geluid van bioscoopkwaliteit. Omdat vanaf het begin vast stond dat het een interne film zou blijven werden we niet geremd door muziek- en/of beeldkeuzes. Hierdoor konden we al bestaand met eigen geschoten materiaal combineren en verwerken. De thema’s die vanaf het begin vast stonden zijn uiteraard in de film verwerkt. De film is uiteindelijk vertoond op twee picture in picture schermen waarbij het beeld deels gespiegeld en de volgorde door elkaar gehaald is. Hierdoor leek het alsof er gelijktijdig twee films draaiden wat het dramatische effect versterkte. Ondanks de veranderende inhoud van de opdracht en plots verkorte productietijd is het ons gelukt een fraai resultaat neer te zetten waar Oracle zeer bij mee toonde. Het was een spannende maar leuke opdracht!

ONZE OPDRACHTGEVER AJ Luhulima, COO van Artdcom over de opdracht:wij wilden een introductie film om de samenwerking van Oracle en Rabobank te bekrachtigen. Als Full service communicatie bureau hebben wij een opdracht gegund aan Slateboard om een introductiefilm te produceren en vervaardigen waarin duidelijk naar voren moest komen de samenwerking tussen Rabobank ICT en Oracle. Doorloop van aanname opdracht tot oplevering was in dit geval 3 maanden. Vanwege de vele agenda’s waar rekening mee moest worden gehouden was de uiteindelijke datum van het evenement vervroegd waardoor er maar een kleine week productie tijd was. Ook de eisen die de klant stelde waren niet altijd even makkelijk. Een dank aan Slateboard vanwege het meedenken en vanwege het snelle handelen. Er is een schitterende introductiefilm vervaardigd, die momenteel nog intern bij beide organisaties wordt getoond.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp