Even een stadsbus wrappen, novomark kan dat

ONZE OPDRACHT ‘We willen de bezoekers van onze website graag een indruk geven van een aantal projecten en binnenkort hebben we weer een leuke: het wrappen van een stadsbus voor de RET. Kun jij dat voor ons vastleggen?’ Dat was de opdracht en hiernaast kunt u zien hoe we niet alleen het produceren maar ook het monteren van deze XXL klus hebben vastgelegd.

ONZE OPDRACHTGEVER Novomark is een familiebedrijf dat inmiddels 50 jaar bestaat en produceert o.a. stickers, naambadges en typeplaten. Hun klanten bevinden zich door heel Nederland, België en Duitsland, Polen, Hongarije en Tsjechië en zijn te vinden in de meest uiteenlopende branches. Doordat zij hun producten in eigen huis vervaardigen en voortdurend investeren in nieuwe productietechnieken, hebben deze een hoge kwaliteit, een lage prijsstelling en korte leveringstijden. Tevens zijn zij in staat kleine oplagen te leveren.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp