Novomark in 88 seconden

ONZE OPDRACHT ‘Maak een korte bedrijfsfilm voor ons. Korter dan 2 minuten maar toch laten zien wat we zoal kunnen. Dus niet alleen dat we stickers produceren en aanbrengen maar toon ook alle andere producten die wij kunnen maken. Laat ook al onze machines maar goed zien, die staan garant voor hoge kwaliteit. Oh ja, vergeet niet te zeggen dat we 50 jaar bestaan. Daar zijn we namelijk best een beetje trots op.’

ONZE OPDRACHTGEVER Novomark is een familiebedrijf dat inmiddels 50 jaar bestaat en produceert o.a. stickers, naambadges en typeplaten. Hun klanten bevinden zich door heel Nederland, België en Duitsland, Polen, Hongarije en Tsjechië en zijn te vinden in de meest uiteenlopende branches. Doordat zij hun producten in eigen huis vervaardigen en voortdurend investeren in nieuwe productietechnieken, hebben deze een hoge kwaliteit, een lage prijsstelling en korte leveringstijden. Tevens zijn zij in staat kleine oplagen te leveren.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp