NOC*NSF - Judo brengt kinderen in beweging

ONZE OPDRACHT Het maken van een film waarin het “Helmondse voorbeeld” aan de kijkers (die bestaan uit betrokkenen van gemeenten, lokale sport- en beweegaanbieders en stichtingen) getoond wordt. De kijkers zijn bekend met SBB (Sport en Bewegen in de Buurt) waarover het hier gaat: een praktijkvoorbeeld van de uitvoering van SBB, een in 2012 door minister Schippers van VWS gelanceerd programma. Onder regie van o.a. Vereniging Sport en Gemeenten ontstaan in het land allerlei initiatieven en de goede voorbeelden worden door VSG, NISB, ZonMw en NOC*NSF vastgelegd zodat méér gemeenten, lokale sport- en beweegaanbieders en stichtingen die kunnen volgen. Voor het maken van deze film hebben we op één dag een aantal locaties in Helmond bezocht. Om kosten te besparen is het script geschreven door NOC*NSF die ook Nina, de interviewster voor deze dag, “geleverd” heeft. Het was opnieuw een leuke dag met een fijne samenwerking.

ONZE OPDRACHTGEVER Nina, werkzaam voor NOC*NSF en verantwoordelijk voor de uitvoering van dit filmproject: de samenwerking met Slateboard verliep erg goed. Van te voren hebben we goede afstemming gehad over de opdracht; de locaties, personen en inhoud die terug moesten komen in het filmpje. Eenmaal aan de slag in Helmond hebben de ideeën en ervaring van Jurgen bijgedragen aan een goede uitvoering en leuke toevoegingen op het geheel. De filmmiddag verliep vlot, evenals het toezenden van de beelden, snelle schakelen en flexibiliteit bij de montage en afwerking daarvan. We zijn zeker tevreden over het eindresultaat; een professioneel en informatief filmpje wat goed bruikbaar is ter inspiratie binnen het programma Sport en Bewegen in de Buurt.


  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp