best practice - een goed voorbeeld

ONZE OPDRACHT In 2015 worden (onderdelen van) de AWBZ, het participatiebeleid en de jeugdzorg een verantwoordelijkheid van de gemeente. Deze decentralisatie van het sociaal domein is voor gemeenten een enorme uitdaging. De film die wij voor het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen hebben mogen maken laat een goed praktijkvoorbeeld zien hoe hiermee om te gaan. Tijdens de opnames op bij Sportlandgoed De Haamen (Beek, L) volgen we een doelgroep tijdens een dag met sportieve activiteiten. Via interviews verkrijgen de kijkers inzicht en ideeën waardoor ook zij zich goed kunnen voorbereiden op alle wijzigingen.

ONZE OPDRACHTGEVER Geeske van Asperen, senior adviseur van NISB: het werken met Jurgen en Casper was prettig; het voorbereiden, het filmen en het monteren. Jurgen heeft oog voor de grote lijnen, maar ook voor de kleine details en overduidelijk liefde voor het filmvak. Hoewel ik geen ervaring had met het het creëren van dit soort filmpjes ben ik goed door het proces heen gecoacht, waarbij er aan de ene kant ruimte was voor mijn eigen ideeën maar aan ik aan de andere kant gebruik kon maken van de ervaring van Slateboard. Het is een mooi filmpje geworden, zeker iets om trots op te zijn!


  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp