promotiefilm voor een nieuw concept autoveiling

ONZE OPDRACHT Autobedrijf Rijnland zette een nieuw fenomeen in de markt: een autoveiling voor particulieren. Waar een autoveiling voor handelaren al jaren gemeengoed is moest dit nieuw in de markt gezet worden. Wij zijn gevraagd een film te maken waarin het proces voor een particulier duidelijk gemaakt werd. De makkelijkste methode daarvoor was een “klant” te volgen in dit proces met als gevolg dat koper en verkoper elkaar later troffen op straat: als trotse eigenaar van een leuke auto en een tevreden verkoopster.

ONZE OPDRACHTGEVER Theo Peeters: in 2012 verzocht mijn opdrachtgever Autoveiling Rijnland mij om een marketing campagne op te zetten voor een autoveiling voor particulieren. Social media was het steekwoord, dus een film die ging ‘zwerven over het internet’ mocht niet ontbreken. Via mijn netwerk kwam ik in contact met Jurgen van Slateboard, en in twee dagen was het draaiboek al klaar. Vervolgens heeft Jurgen in een dag tijd een informatieve en humoristische promotiefilm gemaakt. Snelheid, professionaliteit en vakmanschap zijn de sleutelwoorden die bij Jurgen passen! Binnen 4 dagen had Autoveiling Rijnland een geweldig online visitekaartje!

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp