Museumroute in Scheveningen

ONZE OPDRACHT Stichting Van der Toorn: ‘Er zijn meerdere musea in Scheveningen. Twee daarvan willen wij graag aan elkaar verbinden: het museumschip in wording SCH-236 en Muzee Scheveningen. Bij deze beide musea is Stichting Van der Toorn financieel betrokken. Het zou mooi zijn als bezoekers van het ene museum ook kennis krijgen van het andere en het daardoor óók bezoeken. En dan het liefste te voet zodat de museumbezoeker dwars door oud Scheveningen wandelt en op deze route ook met Scheveningen zélf kennis maakt. Een cultureel en actief dagje Scheveningen dus.’

ONZE UITVOERING Om ook de wandeling een historisch tintje te geven volgen we een wandeling van een Schevenings vissersechtpaar in authentieke dracht. Het museumschip SCH-236 vormt de startlocatie maar komt daarbij slechts kort in beeld. Het museumschip in wording is nog vol in restauratie. De opening voorzien is in 2020. Via de tweede binnenhaven lopen we via de boulevard naar oud Scheveningen en dan door naar Muzee. Onderweg doen we de nodige bezienswaardigheden aan waarvan de Oude Kerk er zeker één is. Net voordat de regen goed inzet bereiken we het einddoel: Muzee, waar zojuist de Van der Toorn kamer voor publiek opengesteld is. Veel dank gaat naast aan de stichting ook uit naar het gelegenheidsechtpaar. Voor hen was het een dag van geduld maar gelukkig ook veel lachen. Onderstaand enkele foto’s waaronder die van Jeroen van den Berg.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp