portret van een intiutief schilder

ONZE OPDRACHT Soms volstaat het simpele. Graag wilde Mini een film voor haar website. De uitdaging in deze opdracht lag voor ons gelegen gelegen in het feit dat zij haar werk veel belangrijker vindt dan haarzelf en daarom zelf liever niet in beeld wilde. Een interview voor de camera was daarmee helemaal van de baan. Uiteindelijk hebben we in overleg op afstand gefilmd en haar eigen stem als voice-over achter de film gemonteerd. Haar prachtige woorden zijn gevangen toen we een kop koffie zaten te drinken.

ONZE OPDRACHTGEVER Mini van Dijk is een intiutief schilder. Haar abstracte werken zijn te zien op haar website www.minivandijk.nl.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp