Milan - Sfeer Final Conference

In de mooie Italiaanse stad Milaan hebben we voor COST, een Europese organisatie gevestigd in Brussel die de fondsen beheert waaruit o.a. wetenschappelijke onderzoeken gefinancierd worden, opnames gemaakt van een 8-tal presentaties. Deze presentaties doen niet alleen verslag van de uitkomsten van de onderzoeken maar ook is een aantal presentaties van toonaangevende onderzoekers vastgelegd die gelieerd zijn aan het onderwerp. De 8 presentaties zijn allen te zien op http://www.feedforhealth.org/default.asp?ZNT=S0T1O630 waardoor deze een veel groter publiek bereiken dan alleen de toeschouwers in de zaal tijdens de afsluitende conferentie.

Deze video geeft een beeld van de conferentie zelf en daardoor toekomstige mogelijke bezoekers een beeld van wat men kan verwachten op een dergelijke bijeenkomst. Ook in deze video opgenomen is een aantal interviews met deelnemers aan deze conferentie en wordt hen naar hun mening daarover gevraagd.

Al met al is het een zeer kost effectieve wijze van distributie die bovendien zoals eerder gezegd een veel groter publiek bereikt.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp