Bedrijfsfilm Koopman Auto Transport

ONZE OPDRACHT Koopman ontleent haar internationale bekendheid vooral aan het bedrijfsonderdeel waar wij deze film voor hebben mogen maken: autotransport. In binnen- en buitenland kom je dan ook met grote regelmaat de bruin/rode autotransporters tegen. Het logistieke proces van de in oorsprong in Nordhorn (Gr) gevestigde familiebedrijf is indrukwekkend. Aan ons de taak om alle facetten in beeld te brengen. En dan graag zoals de vakgenoten dit het liefste zien: rollend. Dus hebben we veel beeld van de machtige vloot autotransporters in actie. Op de snelweg, over de boulevard, bij de luchthavens, viaduct onderdoor, overheen, in de weilanden, met regen, sneeuw en zon. Noem het maar op. Vele uren en vele locaties in dienst van deze filmopdracht. Wij hebben er van genoten. Niet het minst van het enthousiasme van de Koopman mensen zelf.

ONZE OPDRACHTGEVER Hij zegt wat hij doet en hij doet wat hij zegt. De kracht van Slateboard is zowel gelegen in zijn vakmanschap uitgeoefend met de modernste materialen, maar zeker ook in de wijze waarop Jürgen het proces aanneemt, stuurt en naar meer dan volle tevredenheid oplevert. Jürgen heeft voor ons inmiddels 3 films in meerdere talen gemaakt, in het kader van Koopman Logisitcs. Dat was niet altijd even gemakkelijk in termen van filmbaarheid, weersomstandigheden en onmogelijke plekken om (vanuit) te filmen. Maar hij regelt gewoon een perfect eindresultaat, door constant in oplossingen te denken en dat ook te doen. Wij zijn er trots op nu films in handen te hebben, die in een paar minuten zeggen, wat ons zelf in een paar uur niet lukt. Ik kan het anderen van harte aanbevelen.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp