Knappe Kappers Academie Deel 2

ONZE OPDRACHT Voor de Knappe Kappers Academie hebben wij meerdere sessies vastgelegd. Klanten maar ook Knappe Kappers collega’s krijgen zo een idee hoe er getraind wordt en welke specifieke onderdelen van het kappersvak aan bod komen. In deze opdracht volgen we het proces van het stylen van het haar. De opdracht was details van de haarbewerking en de sfeer op de trainingsavond vast te leggen.


ONZE OPDRACHTGEVER Arienne Burggraaf, eigenaar van Knappe Kappers Hoofdstraat en franchisegever van Knappe Kappers zegt dat er via hun website veel gekeken wordt naar de korte films. ‘Niet alleen door het eigen personeel en de modellen maar bezoekers van de Knappe Kappers website (knappe-kappers.nl) nemen altijd wel een filmpje mee. Daar zijn wij blij mee want het geeft in korte tijd goed weer met welke aandacht wij ons vak uitoefenen.’

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp