Lions' Peace Poster Contest - Kinderen tekenen vrede

ONZE OPDRACHT Lions: Ook dit jaar kan de live prijsuitreiking van de Peace Poster Contest niet doorgaan vanwege Corona voorzorgsmaatregelen. Wil je weer een video verslag maken zodat we in klassikaal verband nog wel feestje kunnen houden?

ONZE UITVOERING Natuurlijk willen we dat weer. De jurering hebben we vastgelegd en ook de nummers 3-2-1 bekendmaking door de burgemeester en de kinderburgemeester van Alphen aan den Rijn. De eerste doet dat enorm leuk en de tweede indrukwekkend goed. het verbaast ons altijd hoe goed sommige kinderen uit hun woorden kunnen komen. Groot applaus. Voor alle tekenaars én voor deze leuke burgemeesters. Wij hadden een top-draaidag en de 24 klassen een geweldig spannende ontknoping van deze wedstrijd.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp