Een interview in uitdagende omstandigheden

ONZE OPDRACHT Niks opdracht: dit ging spontaan: een interview met Meerbusiness Haarlemmermeer & Schiphol regiodirecteur Willemijn Jansen.

ONZE UITVOERING Tijdens de JAN© Aspergeparty 2023 in Hoofddorp, waar Adamas inloophuis (Centrum voor leven met en na kanker) centraal stond, hebben we de regiodirecteur een paar korte vragen kunnen stellen. Wij hebben haar vóór een achtergrond van rondlopende gasten geplaatst, met weinig licht en veel omgevingsgeluid. Een gebruikelijke situatie op een evenement. Ondanks dat dit niet ideaal is geeft deze setting wél een mooi live sfeerbeeld en door de toegepaste geringe DOF (depth-of-field) komt de hoofdpersoon los van de achtergrond. Én blijft de aandacht daar waar deze hoort. De verstaanbaarheid is ondanks het rumoer uitstekend. Deze compacte, snelle set-up leent zich dan ook echt voor een spontane actie, zoals hier dus ook het geval is. Omdat we hier toch al waren voor een andere opdracht konden we wat sfeerbeelden van de bijeenkomst, in de montage plaatsen. Een aantal van de hier getoonde foto’s is van fotograaf Wilco Veerman van WV Productions.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp