Introductiefilm voor Vereniging Sport en Gemeenten

ONZE OPDRACHT Maak een introductiefilm voor de campagne “Energie(k) besparen in de Sport”. Dat houdt in: meerdere interviews vastleggen en samenvoegen met bestaande externe films tot een passende aftrap voor iedere bijeenkomst. Onze opdrachtgever verzorgde zelf de interviews en schreef het script. Onze uitdaging zat in het verwerken van de externe videofilms en de strakke deadline. De fijne samenwerking heeft tot een goed eindresultaat geleid.

ONZE OPDRACHTGEVER Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) organiseert samen met NOC*NSF vele landelijke bijeenkomsten waarin gemeenten, sportclubs en en andere betrokkenen in de sport geadviseerd worden op het gebied van energiebesparing. Aan het begin van de bijeenkomst wordt deze film getoond. Praktijkvoorbeelden uit diverse delen van het land worden getoond. Meer over VSG kunt u lezen door op de link te klikken.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp