De derde bedrijfsfilm van Intertraining

OVER INTERTRAINING

Intertraining is bijna klant van het eerste uur. Deze bedrijfsfilm is inmiddels de derde die wij voor hen mochten maken. Dat heeft vooral ook met de groei van Intertraining zelf te maken, die is ingezet bij de overname door een nieuwe, jonge directie. De aanleiding om de eerste bedrijfsfilm van Intertraining te vernieuwen zat in de uitbreiding van diensten. Dat is nu niet anders. Opnieuw heeft Intertraining haar dienstenpakket uitgebreid. Reden genoeg voor een nieuwe bedrijfsfilm!

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een film, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de film foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames.
  • Haagse Hoge School – een drieluik
    Dit is de start van het drieluik dat we over Frank, spasmen patiënt, gemaakt hebben in opdracht van het lectoraat Mantelzorg en Revalidatie van resp. Haagse Hoge School en Basalt Revalidatie.
  • De Fee van Alphen
    Nogal wat kinderen gaan niet graag naar de tandarts. Bij de Fee van Alphen, een tandenfee, kunnen zij op speelse wijze terecht met al hun vragen op het gebied van kindertandjes.
× Whatsapp